L'equipJacqueline Biosca

Directora i professora de Dansa Clàssica

Graduada en el Conservatori Professional de Dansa en l'especialitat de ballet clàssic i també en pedagogia en el Conservatori Superior de l'Institut del Teatre. Va obtenir un reconeixement per part del Ministeri d'Educació pels seus alts estudis de pedagogia Llei orgànica 1/1990, d'Ordenació General del Sistema Educatiu. Llicenciada en Metodologia i Pedagogia per l'Escola de Ballet de l'Òpera de Kíev. També va fer un curs lliure de l'examen com bailarína a l'escola del ballet de Varsòvia i aquesta graduada per la Royal academy de Londres amb el certificat elemental i el grau d'ensenyament. Actualment és professora i directora de l'Escola de Dansa JacquelineBiosca i principal organitzadora i fundadora del International Dance DansAmpostA.Raquel Fernández

Dansa Clàssica, Flamenc i Hip-hop

Graduada en Educació Infantil. Va fer la seva formació de dansa a l'Escola de Dansa Jacqueline Biosca. Va obtenir la titulació de Pre-Primary, Primary hasta 8º Grade, Intermediate i Advance per la Royal Academy of Dance.


Ha pres classes amb grans mestres nacionals i internacionals com: Jacqueline Biosca, Isabelle Baucourt (Prof. Conservatori Paris),Nuria Martínez, Cristina Porres (1a ballarina del South BohemianBallet), amb professors de Dansa Contemporanea com: Marion Sparber(ballarina internacional) Mari Jo Alonso, Thomas Noone, Joshua Cienfuegos i amb professors de Flamenc de la talla de: Francisco Moreno, Vanesa Fernández, Tato Romero, Àfrica Aguilar, entre altres.


Ha participat en diferents concursos nacionals de gran renom.