CLASSES D'INICIACIÓ A LA DANSA A PARTIR DE 3 ANYS


01-12-2021 Jacqueline Biosca
Classes d'iniciació a la dansa a partir de 3 anys! Saps que existeixen molts beneficis en la dansa per a nens petits?
La dansa ajuda els nens a desenvolupar la seva motricitat, a comunicar-se i expressar-se per si mateixos, a guanyar en autoconfiança i molt més.
Per això, la dansa ha de ser part de la pedagogia de tot preescolar.
A continuació descrivim cinc d'aquests beneficis.
1. Desenvolupament Físic
La dansa involucra tot el cos, des del cap fins als peus. És molt important per als nens petits que tinguin activitat física. La dansa, per exemple, els ensenya balanç, coordinació i control. Els moviments de la dansa també enforteixen el cor per ser un exercici cardiovascular. Això els converteix en nens sans i forts.
2. Habilitats Socials
Les classes de dansa permeten que els nens se sentin còmodes dansant amb els seus companys. Aprenen el valor d'esperar el seu torn, treballar en equip, cooperar, compartir, respectar als altres i el seu espai personal, secundar i animar a uns altres. Amb aquestes habilitats socials els teus fills seran millors persones en el futur.
3. Habilitats Comunicatives
Des de petits és important aprendre a comunicar-se bé. La dansa els ajuda en la comunicació perquè incorpora rimes, lírica. accions, llenguatge corporal, expressió a través del moviment i interacció amb uns altres. Aprenen a escoltar i a dansar enfront d'uns altres.
4. Intel·ligència Emocional
La música i la dansa li ensenyen als nens maneres saludables d'expressar les seves emocions i expressar els seus sentiments.
5. Desenvolupament Cognitiu
Els nens petits es mouen espontàniament quan se'ls presenten idees de dansa o problemes que es poden resoldre amb un moviment. Aquest moviment proveeix l'ajuda cognitiva que el nen necessita per a conectar les idees o problemes amb una solució.